10 Δεκ 2007

Τρεις μέρες στη "Νύμφη του Θερμαϊκού"Και να που επέστρεψα! Το τριήμερο που πέρασα στη Θεσσαλονίκη,έφτανε για να με τροφοδοτήσει με υλικό προς δημοσίευση.
Με αφορμή την εκπαιδευτική εκδρομή της Φιλοσοφικής σχολής στα βυζαντινά μνημεία της πόλης, πέρασα τρεις ευχάριστες μέρες στην συμπρωτεύουσα, αποκτώντας αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για καιρό. Η επίσκεψη στα αξιοθέατα σε συνδυασμό με διασκέδαση, εξαιρετικό φαγητό και βόλτες στην πόλη συνέθεσαν αυτή μου την εξόρμηση. Μπορώ πλέον να πω ανεπιφύλακτα πως η Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου. Ελπίζω να ξαναπάω σύντομα...

11 σχόλια:

zozela είπε...

oi pio wrees oi2 teleftees fwtografies.....xmasssss!!!!!!...ade kai mia zakintho twra kai comple..!!

Π.Κ. είπε...

Μπράβο, που μπορείς να βιώνεις τους τόπους τους οποίους ήρθε η ώρα να επισκεφτείς!
Εκείνο που έχω προσωπικά κρατήσει από τη Θεσσαλονίκη είναι οι μυρωδιές των σοκακιών και των κουζινών της. Άλλοι, κρατούν την πνευματικότητα ή την βυζαντινή της διάσταση. Ό καθένας κάτι εντέλει συν-κρατεί.
Και σε άλλα, πιο μεγάλα. Εν τω μεταξύ το φτωχότατο Τζάντε μας, το πάλαι ποτέ βενετίζον!...

The Blue είπε...

Τι υπέροχη πόλη; Αυτή η Αριστοτέλους και η παραλιακή της είναι χάρμα οφθαλμών... μοναδική πόλη... και οι φωτογραφίες σου χαρακτηριστικές! Άντε να πάμε καμιά εκδρομή όλοι μαζί! Θα είναι πολύ ωραία έτσι για μια μπουγάτσα με τυρί και κανένα τσουρέκι με γέμιση κάστανο από τον Ντερκενλή!... Μου άνοιξε η όρεξη! Πάντα τέτοιες εμπειρίες!

None είπε...

Μεγάλε!!!!!! Είσαι θεός ρε!!!!!!!!!!!!!!

Νίκος είπε...

Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτο, όντως η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη.

Porfyris είπε...

Πρέπει να ήταν και να πέρασες πολύ ωραία, εε; Αντε με το καλό να ξαναπάς! Χαιρετίσματα στον Δημήτρη.

Δέσποινα είπε...

Πολύ ωραία όλα!Και σε άλλα με το καλό!Χαιρετίσματα στον Δημήτρη!

Υ.Γ.)9 και σήμερα μένουν!

Νίκος είπε...

Ναι, τέλεια ήταν. Θα του τα πω!

Π.Κ. είπε...

Come back now!

Νίκος είπε...

Yes sir!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色